Cand iti place branza cheddar, o inviti pana si in covrigi! Si ce covrigi au iesit! Moi, aromati, numa’ buni de molfait intr-o zi draguta de noiembrie!
Ingrediente:
200 gr faina 650110 ml lapte animal sau vegetal40 gr cheddar ras25 gr unt (topit si racit)~ 3 g drojdie uscata bio1/2 lingurita miere certificataou – pentru unsextra branza pentru razuit deasupraseminte pentru presarat deasupra
Cum am procedat:
am amestecat faina cu drojdia uscataam incalzit putin laptele si l-am adaugat peste faina. Tot acum am pus si mierea. Daca folositi drojdie proapata, faceti o adancitura in faina, asezati drojdia, mierea si putin din laptele caldut. Lasati 10’ cat sa se activeze drojdia. Abia apoi adaugati restul laptelui si a celorlalte ingrediente (untul topit, racit si branza cheddar). Am folosit un mixer planetar pentru framantare, insa puteti foarte bine sa framantati aluatul, manual. Am continuat framantarea aluatului pana cand acesta ramane agatat de carligul mixerului. L-am transferat in bolul de dospit si l-am uitat acolo 30’, timp in care va creste nitelusdupa cele 30’, am impartit aluatul in 8 parti egale si am modelat 8 covrigi. Am mai lasat covrigii inca 20’ la temperatura camerei, dupa care i-am uns cu putin ou batut, i-am presarat cu seminte si i-am bagat in cuptorul preincalzit la 180*/30’. Atat! Ba nu! Siiiiii, i-am papat cu mare pofta!ca idee, puteti sa-i umpleti cu “diverse”. Bestiali, promit!
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.