180 gr faina tip 650 + 1-2 linguri pentru pudrat blatul150 gr iaurt grecesc130 gr branza ricottao mana de merisoare deshidratate (indulcite natural)1/2 lingurita coaja de lamaie1 lingurita miere1 lingurita praf de copt1 galbenus pentru uns (optional)seminte de mac/fulgi de migdale pentru topping
Cum am procedat:
am pus toate ingredientele in vasul robotului si am framantat un aluat care se desprinde de vas, foarte putin lipicios, dar omogenam asezat aluatul pe blatul de lucru infainat si l-am impartit in 8 bile egale carora le-am dat forma de covrigei astfel: am introdus degetul aratator infainat in centrul bilei si invartit bila in jurul degetului pana cand am obtinut gaura de la covrig am asezat covrigii in tava pe o foaie de copt, i-am uns cu galbenus si am adaugat semintele si fulgii deasupraam copt in cuptorul preincalzit la 200 grade, timp de 27-28’ in cuptorul meu, pana cand devin aurii-maronii
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.