Ingrediente:
150 gr boabe porumb fiert100 ml lapte animal sau vegetal25 gr unt (acesta se va topi)75 gr cheddar/cascaval ras80 gr faina migdale25 gr faina tapiocao lingurita miere certificata, 1+1/2 lingurita praf de copt bio
Cum am procedat:
cum scriam mai sus, porumbul l-am avut fiert. L-am maruntit 20” in chopper, cat sa se sparga putin. Puteti sa-l desprindeti de pe cotor si cu ajutorul unui cutit si sa-l mai maruntiti nitelus cu acesta (doar daca nu avetiun chopper la indemana). Apoi l-am amestecat cu laptele, untul topit, cascavalul ras si lingurita de miere. Da, miere. Va defini gustul final al
preparatului.am amestecat cele doua tipuri de faina cu praful de copt bio si le-am adaugat peste amestecul cu porumb. Am turnat compozitia in tavita de silicon Tupper si am copt preparatul la 180*/25’. Cuptorul – musai preincalzit.preparatul se poate servi atat cald, situatie in care cascavalul se va intinde frumos de la mana pana la gurita, dar si rece. Daca e bun? Nuu, nici vorba!