-2 mere -100 gr unt moale, la temperatura camerei -2 oua - 2 linguri sirop artar sau alt indulcitor permis peste un an -180 gr faina -1 lingurita pudra vanilie -1 lingurita praf de copt bio
Ouale, siropul de artar si pudra de vanilie se bat spuma bine cu mixerul pana ouale isi dubleaza volumul si devin albicioase. Se adauga si untul si se mai mixeaza putin pana se incorporeaza si acesta. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga treptat in compozitie, amestecand cu o spatula. Dupa ce a fost adaugata si faina, se pun merele taiate cubulete curatate de coaja si de semite in prealabil. Cu ajutorul unei linguri de servit inghetata se ia din aluat si se pune in tava tapetata cu hartie de copt. Daca nu aveti aceasta ustensila, se ia cate o lingura din aluat si se pune in tava dandu-le cu mainile usor umezite o forma rontunda. Se lasa spatiu intre ele deoarece se vor intinde putin la copt. Coacem fursecurile la 180 grade celsius pentru 30-35 minute.
Pofta buna!
By Ruxandra Scarlat
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.