5 bucati de gat de strut2 morcovi1 radacina patrunjel1/2 pastarnac1/4 telina1 ceapa1 ardei rosu1 cartofoptional, un praf de sare (2+)zeama de la jumatate lamaiepatrunjel proaspat taiat
Cum am procedat:
am pus la fiert 3l de apa, intr-o cratita. Cand a inceput sa dea in clocot, am adaugat carnea si am lasat-o sa fiarba pentru aproximativ 15’, timp in care am adunat spuma formata deasupra apei, de aproximativ 2-3x. Am adaugat ceapa maruntita si am continuat fierberea la foc mic, pentru inca aproximativ 20-30’ (cand carnea aproape a fost gatita). Am adaugat restul legumelor si am continuat fierberea pana cand toate legumele au fost gatite, timp in care se va finaliza si gatirea carnii. La sfarsit, am adaugat un praf de sare (2+), zeama de la o jumatate de lamaie si o mana de patrunjel proaspat taiat. Lamaia si patrunjelul, surse de vitamina C, vor “incuraja” buna absorbtie a fierului din carnita. Daca tot il are, de ce sa nu-l si valorificam maxim?gustul? Ei bine, gustul este o combinatie intre carnea de curcan si cea de vita. Parerea mea!. E o carne gustoasa si totusi frageda, avand in vedere ca se aseamana foarte mult cu carnea de vita. Ne-a convins!
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.