1 banana 1 pahar cu faina grau spelt sau fara gluten (paharul de apa 250 ml) 2 lgite praf de copt BIO 1/2 pahar cu lapte de migdale (orice alt lapte, acelasi pahar cu care ati masurat faina) 3 lg unt de caju (alt unt de oleaginoase/nuci) 1 lgita pudra de vanilie 2 lg sirop de curmale (optional)
Topping:
1 lg scortisoara 1 lg zahar de curmale
Am pasat banana cu o furculita, pana au ramas bucatele mici-mici. Am adaugat laptele, untul, siropul de curmale si am amestecat bine. Am adaugat faina, pudra de vanilie si praful de copt si am omogenizat. Am asezat compozitia in forma de copt cu o lgita, mi-au iesit 6 gogosi. Am copt gogosile in cuptorul preincalzit la 175 grade, timp de 15-20’. Am asteptat sa se raceasca dupa ce au fost scoase din cuptor, apoi le-am uns cu foarte putin ulei de cocos si le-am trecut prin amestecul de zahar de curmale si scortisoara.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.