Ingrediente: - 50 gr linte rosie - 1 cartof mediu - 1/2 ceapa mica taiata marunt - putin patrunjel proaspat tocat - 1 lingura fulgi de drojdie inactiva - 1 lingurita de faina (la nevoie doar) - cimbru sau ce alt condiment doriti
Mod de preparare:
Am pus lintea la fiert dupa care am lasat-o la strecurat si sa se raceasca. Am fiert intretimp si cartoful in coaja dupa care l-am curatat si zdrobit. Am amestecat lintea cu cartoful si restul ingredientelor, iar daca simtiti ca, compozitia nu se leaga puteti sa mai adaugati faina. Cu o lingura am pus gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am presarat deasupra lor susan si am dat la cuptor la 180 de grade aprox 40 de min (la jumatatea timpului le-am intors pe cealalta parte). Am servit cu un delicios kefir bio
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.