700 g carne tocata de pui - combinatie pulpe superioare+piept 2 catei usturoi 3 linguri parmezan 1 ou o legatura patrunjel 1/2 ardei iute mic 5 linguri pesmet sare piper 4 linguri ulei
INGREDIENTE PENTRU SOSUL RAGU
3 linguri ulei 1 ceapa mare 2 morcovi 2 tije telina apio o conserva rosii cuburi 200 ml apa o legatura busuioc proaspat sare piper
MOD DE PREPARARE:
1. Toaca marunt carnea de pui, combinand 1/2 si 1/2 piept de pui si pulpe superioare de pui dezosate. 2. Adauga apoi usturoiul, parmezanul, oul si restul de ingrediente. Framanta compozitia pana ce o omogenizezi complet si potriveste de sare si piper. 3. Formeaza chiftelutele de pui marinate rotunjindu-le intre palme. Frige chiftelutele in 3-4 linguri de ulei pana le uniformizezi. 4. Separat, frige in 3 linguri de ulei ceapa, telina si morcovul, toate maruntite fin sau rase, pentru 4-5 minute la foc mic-mediu. 5. Dupa ce legumele se inmoaie, adauga rosiile cuburi, apoi potriveste de sare si piper. 6. Adauga 200 ml apa fierbinte si busuiocul tocat fin, apoi lasa sosul Ragu sa scada pentru 30-35 minute. 7. Odata ce a scazut sosul, adauga chiftelutele de pui in sos si opreste focul. 8. Serveste chiftelutele de pui marinate cu paste, orez sau cu piure, dupa gust.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.