Am ras un dovlecel mic, un cartof, am adaugat usturoi granulat, patrunjel verde, un ou mic, pesmet si fulgi de drojdie inactiva. Am amestecat si am format chiftelutele. Le-am copt timp de 45 de minute, caldura sus-jos, 190 °C. Mergeau si mai putin, dar am pus alaturi de chiftelute sfecla si cartof dulce in hartie de copt si am presupus ca 45 de minute ii trebuie sfeclei sa se faca. Am servit cu sos de iaurt.
Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.