700g făină de grâu tip 650 3g drojdie uscată 90g ulei de măsline extravirgin 400ml apă călduță
Am procedat la fel ca la cele cu lapte, din link doar că deasupra am presărat mix de semințe (susan alb, susan negru, semințe de dovleac, în și floarea soarelui) iar la copt, pe acestea le-am mai lăsat în plus 5 minute la 160 grade căldură sus-jos, iar când au fost gata le-am uns cu puțină apă și le-am acoperit cu un prosop de bucătărie curat.
L.E: se pot congela fără probleme după ce se formează chiflele. Se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se bagă la congelator. A doua zi se pun în pungă zip lock și se păstrează cat doriți. Cu o seară înainte de a le coace se transferă în frigider. Dimineața se scot de la frigider, se mai rotunjesc puțin cu mâna fiindcă se mai aplatizează, apoi se pun într-o tavă unsă cu ulei și tapetată cu făină și se lasă la dospit într-un loc călduț, pentru aproximativ 1 oră. Nu au ieșit chiar la fel cu cele coapte direct dar tot sunt pufoase.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.