250 gr crema de branza 60 gr faina 70 -100 gr miere,depinde cat de dulce o preferati sau pasta de curmale ,insa isi va schimba putin culoarea. 1/2 lgt pudra de vanilie Coaja de la o portocala 2 lg zeama de portocala/lamaie 20 gr amidon de porumb 6 oua 90 gr lapte fierbinte cat sa poti tine degetul in el 60 gr unt topit
Am pus pe baie de aburi branza cu galbenusurile si mierea. Apoi am cernut faina cu amidonul. Am adaugat si untul topit cu laptele ,apoi mirodeniile si zeama de portocale. Albusurile le-am batut spuma tare,apoi am pus 2 linguri peste compozitie amestecand normal. Dupa am pus si restul albusurilor amestecand cu miscari de jos in sus.
Am incalzit cuptorul la 200 de grade,caldura sus-jos,fara ventilatie. Am pus compozitia in 2 tavi micute cu fundul detasabil,apoi le-am pus in tava de la cuptor,si turnat apa fierbinte cat sa le cuprinda putin. Le-am lasat 18 minute la 200 de grade, apoi am dat la 140 de grade si am mai lasat 35- 40'.
Dupa ar trebui sa stea in cuptor 30' cu usa inchisa,apoi 30' cu usa intredeschisa. Pt ca fu foame mare ,eu am scos-o direct.
In loc de 250 de gr de branza am pus vreo 350 ca expira, si nu a iesit pufoasa rau ci doar pufi ,insa fu linsata imediat.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.