4 paharele de branzica Petite Suisse (4x60gr) 3 oua 100 gr unt moale 150 gr faina 550 150 gr faina maizena (faina alba de porumb; atentie NU malai) 2 lgite praf de copt BIO 4 lg miere BIO certificata (1an+) 1 lgita pudra de vanilie
Cum am procedat:
cu un mixer, am mixat bine untul cu mierea si pudra de vanilie pana cand am obtinut un amestec fin, cremosam adaugat branzica si am omogenizat, dupa care ouale, unul cate unulla final, am adaugat fainurile si praful de copt, amestecand bine; amestecul este unul cremos, grosam asezat compozitia in tava tapetata cu o foaie de copt (20 cm) si am copt checul timp de 15′ in cuptorul preincalzit la 200 grade, caldura sus-jos, dupa care alte 20-25′ scazand temperatura la 180 gradedupa expirarea timpului, am lasat checul in cuptor cu usa intredeschisa, timp de 5′, dupa care l-am scos si l-am lasat sa se raceasca pe un gratar inainte de feliere
Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.