6-7 bucati de cascaval (eu am avut baby cascaval rotund) 1 ou mic 2 lg faina (naut sau orice alta faina) 4-5 lg pesmet (cu sau fara gluten) 1 lgita oregano 1 lgita pudra de usturoi 1 lgita seminte de susan bete de scobitoare (optional, m-au ajutat sa manevrez mai usor)
Cum am procedat:
am pus fiecare bucata de cascaval pe o scobitoare, dupa care le-am trecut prin faina, cu grija, sa acopar bine cascavalulapoi, am trecut cascavalul prin ou, iar la final prin amestecul de pesmet, usturoi, oregano si seminte de susanam asezat bucatile de cascaval pe un platou si am introdus in congelator pentru aprox 2hdupa 2h, am preincalzit cuptorul la 200 grade, cu ventilatie, si am copt cascavalul timp de 15-17′, pana cand am observat ca acesta incepe sa iasa din crustaam servit cu salata
Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.