1 cartof dulce mediu (am folosit jumatate cartof dulce alb/jumatate portocaliu)2 lg parmezan (ideal 2 ani+ datorita continutului de sare)2 lg malai2 lgite ierburi uscate (rozmarin, oregano)1 lgita usturoi pudra
Cum am procedat:
am curatat, spalat si taiat cartoful betisoaream pregatit amestecul de ierburi, usturoi, parmezan si malaiam adaugat amestecul peste cartofi si i-am frecat bine cu acest amestecam asezat cartofii in tava, pe o foaie de copt si i-am copt in cuptorul preincalzit la 190 grade, 30’i-am servit cu un sos de iaurt si usturoi
O alta varianta pregatita a fost inlocuirea malaiului cu pesmet, serviti cu guacamole.
Pentru varianta aplv sau copilasi mai mici, puteti inlocui parmezanul cu fulgi de drojdie inactiva sau cu parmezan vegetal,
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.