Ingrediente • 100 g dovlecel • 100 g fasole verde • câteva frunze de mentă • puţină supă de pasăre de curte (strecurată) • 10 ml lapte • 40 g ricotta
Mod de preparare Curăţaţi fasolea verde şi puneţi-o să fiarbă la abur aproximativ 15 minute. Curăţaţi dovlecelul, tăiaţi-l în cuburi şi lăsaţi-l să se înmoaie la abur cca 8 minute.
Puneţi legumele şi câteva linguri de supă de pasăre în blender, adăugaţi frunzele de mentă spălate şi mixaţi. Dacă doriţi să mai subţiaţi amestecul, puteţi adăuga încă puţină supă de pasăre. Repartizaţi în pahare. Atunci când bebe are deja 9 luni, puteţi introduce în reţetă şi 40 g ricotta şi 10 ml lapte. Puteţi înlocui ricotta cu brânză proaspătă de capră. La final, cu o linguriţă, adăugaţi deasupra amestecului puţină cremă de brânză.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.