Chifteaua: carne tocată de antricot (500g), 1 linguriță praf usturoi, 1 ou, 1/3 linguriță piper, o lingură muștar cu boabe (am găsit unul fără coarvanți, cu cam multă sare, dar suntem măricei noi). Am amestecat bine carnea și am format chiftelele de aseară. Am acoperit cu folie și le-am lăsat la frigider până azi. În tigaia antiaderentă, la foc mediu, am pus chiftelele un minut pe fiecare parte, apoi la cuptor 15 minute (180) de grade.
În tigaie am rumenit un pic și rondelele de roșii și ceapă și, la final și chiflele tăiate pe jumătate. Castraveții în saramură i-am desărat temeinic vreo 4 ore în vreo 3-4 ape schimbate periodic.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.