Ingrediente: -6 linguri branza dulce de vaci -3 linguri gris -1/2 lingurita pudra vanilie -1 ou -5 caise -fulgi de migdale (optional)
Mod de preparare: Se amesteca branza cu oul, grisul si vanilia. Se adauga 3/4 din caisele taiate cubulete. Se lasa compozitia deoparte 5 minute sa se umfle grisul, apoi se toarna in forme ceramice. Se orneaza cu restul de caise si se presara cativa fulgi de migdale. Se coc la 180 grade celsius 30 minute.
Pofta buna!
By Ruxandra Scarlat
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.