Astfel, pentru varianta „sărată” aveți nevoie de: 1 felie pâine de casă tăiată cubulețe (eu am folosit și coaja) 1 ou de găină 1 lingură cu vârf de ricotta 1 felie generoasă de cașcaval (tăiată cubulețe sau răzuită) 1 pumn mare de spanac (eu am folosit baby spanac) tăiat la cuțit frunzele de la o ceapă verde – tăiată și ea la cuțit busuioc uscat Cum am procedat: am făcut un amestec din oul crud, ricotta, verdețurile tocate și cașcaval am turnat acest amestec peste pâine și am amestecat riguros am lăsat amestecul la frigider pentru 15 minute (să se înmoaie bine pâinea) după 15 minute am scos amestecul de la frigider și l-am pus în forme de brioșe (3 brioșe au ieșit din această compoziție) și am pus formele la cuptor pentru 20 de minute lăsați preparatul să se răcească puțin în formele de brioșe Noi am servit această budincă de pâine cu o salată de roșii proaspete, stropite cu ulei de nucă presat la rece.
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.