Ingredente: - 100 gr banana bine coapta - 50 gr mure - 1 galbenus de ou - 1 lingura de amidon - 80 ml lapte
Mod de preparare: Banana si murele de blenduiesc, apoi se amesteca toate ingredientele bine de tot si se pun pe aragaz la foc mic. Se amesteca continuu si se lasa pana ce compozitia deja se ingroasa bine si are textura unei budinci.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.