1 ou90 gr lapte (da, grame)30 gr ulei de rapita presat la rece (sau alt ulei de calitate)115 gr faina grau spelt 630 (sau faina grau 650/550)20 gr parmezan ras1 lgita praf de copt BIOextra: 4 rosii cherri, 1 bucatica dovlecel, cateva masline verzi, kalamataseminte de canepa pentru topping
Cum am procedat:
am amestecat bine oul cu laptele si uleiulam adaugat faina, parmezanul si praful de copt si am omogenizatam asezat aluatul in formele de briose (6 micute)in 3 dintre briose, am pus dovlecel cubulete, in alte 3, rosii taiate in jumatati/sferturiam adaugat in fiecare masline taiatedeasupra, am pus cateva seminte de canepa si am invitat mandrele salatini in cuptorul bine preincalzit la 180 grade pentru o sedinta de spa de 20’apoi, am deschis usa cuptorului si le-am lasat asa vreo 3-4’, dupa care le-am scos sa se racoreasca pe un gratarservim cu salata la mic dejun, dar merg minunat si la cina
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.