Ingrediente:
75 gr chedar fin ras (atentie la cantitatea de sare, cu cat mai mica, mai bine) – orice alta branza tare merge in aceasta reteta3 lg iaurt 3.5%1 ou3 lg faina tip 650½ lgita praf de copt biooptional: 3 lg ulei de masline presat la rece – se poate folosi orice alt ulei de calitate.3 rosii uscat sau cateva masline desarate, tocate marunt
Cum am procedat? Complicaaaat procesul? Deloc!
prima data am incalzit cuptorul la 220 grade. Dupa care, in vasul unui robot sau intr-un bol, am amestecat toate ingredientele si le-am
omogenizat.am asezam frumos compozitia in formele de copt (eu am folosit o forma de silicon de la Tupperware pentru mini-briose care nu necesita ungere). Am copt minunicile de puffy 15-16’ pana cand devin usor aurii. Atentie, nu coaceti prea mult, isi pierd pufosenia si se ard ! Am servit la mic dejun (se pot oferi si ca cina), alaturi de o salata de cruditati.