Brioșe cu gem Solide: -300 g faina 650 -1 lingurita rasă praf de copt
Lichide: -60g unt topit (lichid) - 1 lingura miere 1+ (sau pasta de curmale sau se poate omite) - 130ml chefir - 2 oua
Se bat cu furculița lichidele și se amesteca cu solidele.
Cand punem compoziția in tava alterna o lingurita compoziție-puțin gem fără zahar-iar compoziție - iar puțin gem
Se coc la 180grade pana trec testul scobitorii. Eu le-am pudrat cu făină de cocos înainte de servire
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.