Dimineți cu savoare de... brioșe cu banane și făină de secară
Ingrediente pentru 12 brioșe: ▪️153g făină de secară; ▪️45g fulgi de ovăz; ▪️2 lingurițe praf de copt; ▪️2 lingurițe scorțișoară pudră; ▪️1/4 linguriță nucșoară; ▪️un vârf de sare de mare; ▪️1 banană bine coaptă, zdrobită; ▪️1 lingură ulei de cocos topit; ▪️1 linguriță extract de vanilie; ▪️2 ouă medii; ▪️236 ml zer; ▪️65g de nuci mărunțite (opțional). * cantitatea de zer poate fi înlocuită cu un pahar de lapte amestecat cu 2 linguri de oțet de mere.
Mod de preparare: 1. Preîncălzește cuptorul la 200 de grade și între timp unge cu puțin ulei fiecare compartiment din tavă pentru brioșe. 2. Cerne făina și amestec-o cu celelalte ingrediente uscate într-un bol mare. 3. Bate ouăle într-un castron separat, apoi adaugă uleiul de cocos topit, piure-ul obținut din banana zdrobită, extractul de vanilie și amestecă până la omogenizare. 4. Amestecă cele 2 compoziții și împarte aluatul obținut în mod egal în fiecare din cele 12 compartimente. Presară fulgii de ovăz peste fiecare brioșă. 5. Introdu tava la cuptor pentru 15 – 20 de minute sau până când aluatul capătă o culoare aurie.
Spor la bucătărit! ___
Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.