2 ouă 2 lg făină 650 – 45 gr 1 lg făină migdale -10 gr 1 banană medie semințele unui baton de vanilie bicarbonat de sodiu stins cu lămâie sau praf de copt bio
Pentru ornat:
câteva bucățele de pepene galben fulgi de cocos fulgi migdale
Cum am procedat:
am bătut albușurile spumăam blenduit banana împreună cu gălbenușurileam amestecat compoziția de gălbenușuri cu albușurile spumă, apoi am adăugat semințele de vanilie și am încorporat ușor, cu mișcari verticale de jos în sus, făina (amestecată cu praful de copt bio)cu o lingură am așezat compoziția in 4 forme de brioșe, de siliconam tăiat o felie de pepene în bucățele mici (patrate), le-am tăvălit prin fulgi de cocos și le-am așezat deasupraam introdus brioșele în cuptorul încălzit la 180*, pentru 25′. Puteți să verificați dacă sunt coapte folosind testul scobitorii (împungeti brioșele cu o scobitoare și dacă aceasta a ieșit perfect curată, brioșele sunt gata)când au fost coapte, le-am lăsat la răcit iar înainte de servire le-am presărat cu migdale fulgi ( daca nu aveți fulgi, puteți să tăiați fâșii subțiri din acestea, cu ajutorul unui cuțit)
S-aveți copii păpăcioși și sănătoși!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.