220 gr faina tip 5502 lg faina cocos125 gr unt moale, la temperatura camerei2 lg mascarpone, reteta aici1 lgita pudra de vanilie1 manuta de nuci hidratate si tocate1 manuta de fructe uscate (am folosit merisoare infuzate in suc de ananas)1-2 lg miere (optional, 1 an+)
Cum am procedat:
de la inceput va spun ca am impartit aluatul in doua si o parte am congelat-o pentru zile mai ocupate, altfel, aveti nevoie de 2 taviam pregatit o tava tapetata cu o foaie de copt si am preincalzit cuptorul la 160 gram mixat bine untul cu mascarponele si mierea pana cand au devenit un amestec cremosam adaugat fainurile si vanilia si am omogenizat, am obtinut un ameste moale, nelipiciosam adaugat nucile si fructele uscate si le-am incorporat in aluatam format bilute micute, cam cat o nuca, pe care le-am asezat in tava, lasand putin spatiu intre elecu o forma rotunde (sau fundul unui pahar) le-am aplatizatam copt biscuitii timp de 10-12’, pana cand devin auriii-am lasat sa se raceasca bine, timp in care au devenit fragezise pot pastra timp de 4 zile in loc racoros, uscat, apoi la frigider
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.