Se amesteca 125g mascarpone cu 80g faina 650 pana se formeaza un aluat nelipicios sub forma de bila (care se pune la frigider pana se pregateste si compozitia). 2-3 buchetele de broccoli prefierte, scurse, se feliaza sau toaca grosier. Pe blatul de lucru se pune faina, se intinde aluatul in forma de dreptunghi, mai ajutam cu cate un praf de faina pentru a nu se lipi de blat sau de sucitor. Pe o jumatate din aluat se pune umplutura si se acopera cu cealalta jumatate, apoi se trece cu sucitorul pentru a presa cele doua jumatati de aluat. Se unge foaia obtinuta cu ou batut sau lapte, punem susan (sau mac, cascaval etc), taiem in formele dorite, punem in tava pe folie de copt si bagam in cuptorul preincalzit la 180grade, 20min sau pana se rumenesc frumos deasupra. Pentru a se pastra moi mai mult timp, dupa ce ii scot intr-un castron sa se raceasca, ii acopar cu folie.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.