O prajitura rapida, facuta si coapta direct in cana, un adevarat deliciu pentru cei mici, dar si pentru cei mari!
Avem nevoie de: -jumatate dintr-o banana mare bine coapta sau o banana medie sau mica -2 linguri unt topit -2 linguri lapte -1/2 lingurita pudra vanilie -un strop de scortisoara -1/4 ligurita praf de copt bio -3 linguri faina -fructe proaspete pentru servire (optional): afine, zmeura, cirese + plus cateva mure reci, de la congelator sa mai calmam durerea de la eruptia dentarq
Mod de preparare: Intr-o cana ceramica (nu folositi de sticla deoarece o vom baga la cuptor) punem banana, o pasam cu ajutorul furculitei, adaugam untul, laptele, vanilia, scortisoara. La final adaugam si praful de copt si faina, amestecam bine sa nu ramana cocoloase. Introducem cana in cuptorul preincalzit la 180 grade celsius, caldura sus-jos + ventilatie. Coacem prajitura pentru 20-25 minute. Fructele le-am taiat in sferturi inainte de servire (nu se ofera intregi copiilor mici, reprezinta risc de inec), iar prajiturica am savurat-o cu lingurita direct din cana. Este absolut delicioasa, merita incercata.
P.s: puteti personaliza prajitura cum doriti, puteti inlocui o lingura de faina cu una de carob si atunci veti avea o deliciosenie cicolatoasa , puteti adauga fructe sau nuci rasnite in compozitie.
Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.