360 gr faina 650220 ml lapte integral1 ou mare sau 2 mici100 gr cheddar ras25 gr parmezan ras1 lgita ierburi italiene150 gr legume congelate (mazare, porumb, fasole verde, brocoli – eu am avut un amestec pentru supa minestrone )10-12 masline kalamata2 lg ulei masline extravirgin2 lgite praf de copt BIOtopping: cateva rosii cherry si seminte de canepa
Cum am procedat:
am amestecat toate ingredientele, adaugand la final legumele si maslineleam umplut formele 3/4 si am adaugat cate 1/4 rosie cherry deasupra si seminte de canepaam copt mini-pizzele timp de 30-35’ (pana cand devin aurii) la 170 gr, preincalzitam servit cu un sos pregatit din rosii rase amestecate cu busuioc si putin sirop de curmale, gatit pe aragaz pana cand se ingroasa
Se pot pastra in frigider pana la 3 zile si se pot reincalzi.
Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.