Am amestecat 10 linguri de fulgi de porumb cu boia dulce, pudra de usturoi si sare (pentru adulti) si le-am maruntit. Puteti adauga orice condimente doriti. Am tavalit aripioarele (10 bucatele) prin faina, apoi prin ou batut (1 ou am folosit) iar la final prim amestecul de fulgi de porumb. Le-am pus pe hartie de copt si le-am copt in cuptorul preincalzit 40'/200 grade. In reteta pe care am folosit-o eu trebuiau stropite cu ulei dar eu am uitat. Au iesit foarte bine si asa. Noi am servit cu sos de iaurt cu castravete si juniorul a avut si conopida. Pofta buna!
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: qbebe
Mesaj:
qbebe
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.