5 lingurițe de gelatină 0.5 l de apă fiartă rece 1 l de smântână 1-1.2 kg de fructe de pădure ½ pahar de zahăr
Sfat util
Pentru acest tort puteți folosi în afară de fructe de pădure, diferite fructe după preferințe. Afinele, căpșunile, zmeura, coacăzele roșii și negre le puneți întregi, iar prunele, perele, merele, bananele, piersicile – le tăiați în bucăți mici. Cu cât veți pune mai multe fructe și fructe de pădure, cu atât mai delicios și interesant va fi desertul. MOD DE PREPARARE
Puneți gelatina într-un vas emailat și acoperiți-o cu apă fiartă rece și lăsați-o timp de 40-60 de minute. Când gelatina se va umfla, încălziți masa și amestecați continuu până se va dizolva gelatina complet. Evitați punctul de fierbere (max 70°C)! Combinați masa obținută cu smântână și zahăr. Amestecați până la omogenizare. Adăugați fructele de pădure și/sau fructele, amestecați astfel încât acestea să fie distribuite uniform. Turnați amestecul într-o formă de silicon. Dați forma la frigider pentru câteva ore ca să se întărească. După 3-4 ore desertul este gata. Scoateți atent din formă tortul-jeleu, înainte de servire se taie în bucăți.
tort-din-smântână.jeleu_
tort-din-smântână.jeleu_
tort-din-smântână.jeleu_
tort-din-smântână.jeleu_
tort-din-smântână.jeleu_
tort-din-smântână.jeleu_
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.