2 ouă 1 pahar de zahăr 1 pahar de lapte 1 pahar de dulceață (de mure, coacăză neagră, prune sau afine) 2 pahare de făină 2 lingurițe de bicarbonat de sodiu
INGREDIENTE PENTRU CREMĂ
2 pahare de smântână ½ pahar de zahăr pudră
MOD DE PREPARARE
Blatul. Bateți 2 ouă cu un pahar de zahăr. Adăugați 1 pahar de lapte, 1 pahar de dulceață, 2 pahare de făină și 2 lingurițe de bicarbonat de sodiu. Amestecați bine ingredientele până la omogenizare. Coaceți două blaturi la temperatura de 180 de grade. Crema. Bateți două pahare de smântână densă cu jumătate de pahar de zahăr pudră. Ungeți blaturile cu crema de smântână și dați tortul la frigider ca să se îmbibe.
tort-1
tort-1
tort-1
tort-1
tort-1
tort-1
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.