3 oua - 2 linguri ulei - 100 g zahar - 80 g faina - 2 linguri cacao - 1 lingura bicarbonat - 30 g intaritor Crema - 200 ml frisca lichida - 200 g smantana - 100 g zahar - coaja razuita de la o lamaie - zeama de la ½ lamaie - 400 g branza - dulceata de visine Glazura - 100 g ciocolata - ulei
Mod preparare Pasul 1
Intr-un vas se bat spuma 3 oua cu zahar si ulei. Se amesteca faina cernuta cu cacao, bicarbonat si intaritor si se incorporeaza in spuma de ou. Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade, se aseaza compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 15 minute. Se scoate tava din cuptor, se lasa la racit si se unge prajitura cu dulceata de visine. Pasul 2
Cu ajutorul unui mixer se bat spuma branza impreuna cu zahar, coaja si zeama de lamaie si cu smantana la temperatura camerei. Se bate spuma si frisca lichida si se incorporeaza in branza. Pentru a merge la sigur putem folosi gelatina la compozitia cu branza si intaritor pentru frisca. Se aseaza crema peste dulceata de visine si se da tortul la frigider. Pentru glazura se topeste ciocolata, se amesteca cu ulei, se glazureaza prajitura si sa da din nou la frigider pentru 1-2 ore.
13239189_607234752785776_1725619066136631427_n
13239189_607234752785776_1725619066136631427_n
13239189_607234752785776_1725619066136631427_n
13239189_607234752785776_1725619066136631427_n
13239189_607234752785776_1725619066136631427_n
13239189_607234752785776_1725619066136631427_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.