Pune prunele uscate intr-un bol, intr-un amestec de vin si expresso si lasa-le sa absoarba lichidul. Trebuie sa astepti trei ore.
Combina pudra de cacao cu doua linguri de sirop de orez, cafea, 40 de grame de seminte de chia, 150 ml de lapte de cocos si 185 ml de apa. Amesteca bine ingredientele, apoi pune compozitia obtinuta intr-un recipient de plastic si las-o la rece timp de trei ore.
Pasul urmator este sa amesteci extractul de vanilie cu 40 de grame de seminte de chia, doua linguri de sirop de orez si 250 ml de lapte de cocos. Pune compozitia obtinuta intr-un recipient de plastic si las-o la rece timp de trei ore.
Dupa ce s-au racit, pune intr-un bol prunele uscate, apoi acopera-le cu un strat de spuma de vanilie, un strat de spuma de cacao, iar la final inca un strat de spuma de vanilie. Decoreaza desertul cu cateva boabe de cacao.
crush.php
crush.php
crush.php
crush.php
crush.php
crush.php
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.