Ingrediente pentru aproximativ 12 felii: Pentru blat: 3 oua 50 g de zahar pudra 30 g margarina Rama Maestro 1 pachet zahar vanilinat 1 lingura de apă caldă 90 g faină 1 lingurita praf de copt stins in zeama de lamaie. umplutura: 1 caserola (850 ml) de inghetata Carte D’Or Crema di Mascarpone 150 ml frisca 1 pachet frisca 4-5 capsune pentru decorare, taiate in sferturi 1 lingura de fistic macinat zahar pudra
Se separa ouale si se bat albusurile spuma. Galbenusurile de ou se amesteca cu zaharul pudra, zaharul vanilinat si apa si se amesteca pana compozitia devine spumoasa si apoi se adauga peste albusuri. Se freaca margarina Rama Maestro cu mixerul dupa care se adauga treptat compozitia deja amestecata. Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade (200 grade pentru cuptor electric). Se adauga faina si praful de copt stins, in ploaie peste compozitie, amestecand in acelasi timp cu mixerul. Intr-o tava dreptunghiulara se pune hartie de copt si peste aceasta se pune compozitia, intinsa uniform in strat subtire. Se da la cuptor 8-10 minute. Se scoate foaia de la cuptor si se pune pe un prosop umed, dupa care se scoate hartia de copt. Se ruleaza cat inca este calda cu un facalet mai gros. Se scoate inghetata Carte D’Or Crema di Mascarpone si se lasa la dezghetat pana inghetata se poate intinde cu usurinta . Se deruleaza blatul cu atentie si se unge rapid cu inghetata Carte D’Or Crema di Mascarpone. Se ruleaza la loc si se da la congelator pentru 2-3 ore. Inainte de servire, se prepara frisca si se orneaza cu cornetul de ornat. Se pun pe deasupra capsunele taiate si se presara fistic si zahar pudra. Se taie si se serveste imediat. Timp de preparare: 30 minute + timpul de răcire şi de congelare
68929377_HCHNXOM3
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.