500 g biscuiti pettit beurre 400 ml lapte 50 g cacao 2-3 linguri de zahar
Crema:
1 pachet de unt 100 g nuca de cocos razuita 200 g zahar pudra vanilat
Preparare:
Etapa 1: Mod de preparare foi:
Se fierbe laptele cu cacao si zahar. Se zdrobesc cat mai fin biscuitii( se pot macina la robot) si peste ei adaugam lichidul, aproape rece. Framantam foarte bine compozitia si o impartim in doua.
Etapa 2: Intindem aluatul intre folie alimentara si intindem cu sucitorul o foaie.
Crema:
Batem untul spuma cu zaharul pudra si adaugam nuca de cocos.Amestecam foarte bine pana se omogenizeaza. Aceasta crema o impartim in doua, pentru cele doua foi de aluat si intindem o parte peste o foaie.Rulam strans in folie si dam la frigider . Scoatem rulada din folie si o feliem . Foarte buna!
46639_13504027591597L
46639_13504027594931L
46639_13504027597004L
46639_13504027597004L
46639_13504027594931L
46639_13504027591597L
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.