5 albusuri 275 gr zahar pudra 1 praf sare 150 gr fistic crud 400 gr frisca indulcita 500 gr zmeura
Mod de preparare
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Cand devin albe si dense, se adauga treptat zaharul, mixandu-se in continuare, pana se obtine o bezea lucioasa, ferma.
Se intinde pe o foaie pergament, se asaza intr-o tava de copt.
Se coace in cuptorul preincalzit, la 180 grade 12 min, apoi se reduce brusc focul la 140 grade, pentru inca 20 minute.
Se scoate din cuptor si se ia imediat din tava, se intoarce si se desface usor hartia de copt. Se foloseste in continuare hartia de copt care va ajuta la rulat, insa important este sa se desfaca de pe bezea.
Se umple cu frisca indulcita, se asaza in strat egal fructele de zmeura, apoi se presara mult fisticusor rumenit in prealabil si tocat grosier. Se ruleaza cu atentie pana la capat. Atentie, bezeaua pe masura ce sta, se usuca si devine mai casanta, deci trebuie manevrat rapid. Se impacheteaza in folie de aluminiu si se da la rece timp de 2 ore.
Se scoate apoi de la frigider, se desface folia si se feliaza rulada.
Se serveste cu o cupa de inghetata sau cu sos de fructe.
1
2
1
2
1
2
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.