225 g unt 200 g zahar alb 140 g zahar brun 2 oua Esenta de vanilie Sirop de agave 260 g faina 1 lingurita bicarbonat ¼ lingurita sare O cana si jumatate de ovaz (cana de 375 ml) O cana si jumatate chipsuri de ciocolata
Mod de preparare
Se bate untul cu zaharul alb sic el brun, ouale, esenta de vanilie si putin sirop de agave (optional). Se amesteca faina cu bicarbonatul, sarea si se pun peste unt. Deasupra adaugam ovazul si chipsurile de ciocolata. Amestecul astfel obtinut se imparte in bilute (putem sa folosim un scooper pt inghetata) care se aseaza pe o tava acoperira cu hartie de pergament (nu este nevoie sa le aplatizam) si se coc aproximativ 12 min la o temperatura de 190 grade C. Se intaresc cand se racesc.
media_141016804351462300
media_141016804351462300
media_141016804351462300
media_141016804351462300
media_141016804351462300
media_141016804351462300
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.