125 de grame de unt topit 200 g de biscuiti digestivi sfaramati 300 de mililitri de smantana pentru gatit 30 g de zahar pudra 200 g de ciocolata neagra topita pudra de cacao pentru decor esenta de vanilie
Pentru crusta, amesteca untul cu biscuitii pana cand se omogenizeaza compozitia si pune-o intr-o forma pentru prajituri, presand-o pentru a nu se fragmenta. Pune-o la frigider timp de 30 de minute si pregateste umplutura. Pune smantana pentru gatit, esenta de vanilie si zaharul pudra intr-un bol si mixeaza- le. Adauga, putin cate putin, ciocolata topita si omogenizeaza. Scoate blatul din biscuiti de la rece si pune crema obtinuta deasupra. Las-o la frigider timp de o noapte, pentru ca stratul sa se uniformizeze si sa isi stabilizeze structura. A doua zi, decoreaz- o cu pudra de cacao, feliaz- o si serveste-o.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.