Aluat fraged : framantam toate ingredientele. Din aluatul obtinut lasam deoparte 1/3 invelit in folie alimentara. Restul de aluat il intindem pe fundul formei tapetata cu hartie de copt ( d=25 cm ) si pereti. Umplutura : mixam toate ingredientele bine de tot, apoi intindem peste aluatul din forma. Din restul de aluat , formam bilute mici, pe care le asezam peste umplutura, fara a le apasa. Marginea ramasa de aluat, o impingem usor in jos, cu ajutorul degetelor, pana la nivelul umpluturii. Coacem prajitura, in cuptorul preincalzit, la 160 grade Celsius, circa 1 ora. lasam sa se raceasca, pudram cu zahar pudra cu aroma de vanilie si feliem cu un cutit bine ascutit.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.