Pt pandispanul galben: 4 oua 4 linguri de făină 4 linguri de zahăr granulat Pt pandispanul maro: 4 oua 3 linguri de făină 4 linguri de zahăr granulat 1 lingura cacao Budinca de vanilie: 40 g de budinca (vanilie) 2 linguri de zahăr granulat 400 ml de lapte 2,8% Budinca de ciocolata: 40 g budinca ciocolata 2 linguri de zahăr granulat 400 ml de lapte 2,8% Decor: 400 ml frișcă 12 g zahar vanilat 16g intaritor frisca 1 lingura zahar 3 linguri apa 2 linguri rase de cacao
Mod preparare Pasul 1
Pandispan gaben: Avem nevoie de o tava de 30x20 pentru a coace pandispanurile, Se separa ouale, galbenusurile de oua se amesteca bine cu zaharul apoi se adauga faina si se amesteca, albusurile se bat bine spuma,se adauca la spuma obtinuta compozitia de galbenusuri amestecand usor, compositia rezultata se intinde pe tava (pe tava se pune hartie de copt)si se pune in cuptorul preincalzit la 200 grade C timp de vreo 15-20 min Pandispan maro: Se procedeaza la fel ca si la pandispanul gaben doar ca se adauga si cacaoa la galbenusuri. Budinca de vanilie si ciocolata: Se amesteca toate ingredientele de la budinca pt vanilie si se pune la foc sa fiarba pana ce se ingroasa,la fel se procedeaza si pt budinca de ciocolata. Asamblarea: Se pune blatul de cacao si deasupra se pune budinca de vanilie,deasupra budinci de vanilie se pune blatul de cacao si deasupra lui budinca de ciocolata,se prepara frisca si se pune deasupra budincii de cacao dupa ce aceasta s-a racit,se pregateste glazura,se amesta apa cu zahaurul si cacao si se pun la foc pana ce se ingroasa, daca este nevoie mai adaugati o lingura apa, se ia grazura cu o lingura si se face forme in zig zac, se da la frigider pt cateva ore. Pofta buna!
14441016_668080843367833_2736382407004814923_n
14441016_668080843367833_2736382407004814923_n
14441016_668080843367833_2736382407004814923_n
14441016_668080843367833_2736382407004814923_n
14441016_668080843367833_2736382407004814923_n
14441016_668080843367833_2736382407004814923_n
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.