ingrediente Aluat: 300 g faina 150 g zahar pudra 150 g margarina 1 ou intreg 2 pliculete zahar vanilat 1 plic praf de copt Crema de mac: 2 oua intregi 50 g unt 200 g zahar pudra 200 g mac macinat 150 g faina 200 ml lapte 1 plic praf de copt
mod de preparare
Pt aluat se amesteca toate ingredientele, aluatul rezultat se imparte in doua, se intind foi corespunzatoare tavii.
Pt crema de mac, se freaca ouale cu zaharul pudra, apoi se pune untul moale, macul, laptele, faian amestecata cu praful de copt.
Se unge si se tapeteaza o tava.
Se pune prima foaie.
Se unge cu un gem acrisor.
Se pune crema de mac.
Apoi a doua foaie.
Se coace la foc mic 150 grade, 40-45 minute
Cand e calda se pudreaza cu zahar.
Reteta de prajitura de casa cu mac a fost propusa de Alis pe forum culinar. Serviti prajitura de casa cu mac dupa ce s-a racit.
fdb_1444081123_lead_800x600_26247
fdb_1444081123_lead_800x600_26247
fdb_1444081123_lead_800x600_26247
fdb_1444081123_lead_800x600_26247
fdb_1444081123_lead_800x600_26247
fdb_1444081123_lead_800x600_26247
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.