2 cani (de 500 ml) ovaz 3 banane 1 lingurita praf de copt 2 albusuri 1 lingurita scortisoara 1/4 lingurita sare 1.5 cani lapte (de 375 ml)
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la o temperatura de 180C .Intr-un castron, ameastecati ingredientele uscate: ovazul, scortisoara, praful de copt si sarea. In alt castron, zdrobitibo banana si amestecati-o cu albusurile si laptele. Amestecati ingredientele uscate cu cele lichide. Ungeti o tava cu putin unt sau ulei si asezati o banana taiata felii pe toata suprafata tavii. Turnati amestecul si asezati o alta banana taiata felii pe toata suprafata. La sfarsit, presarati putin zahar brun si bagati la cuptor.
media_141172221457449700
media_141172221457449700
media_141172221457449700
media_141172221457449700
media_141172221457449700
media_141172221457449700
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.