Crema : ciocolata alba rupta bucatele o punem intr-o cratita impreuna cu 300 ml smantana pentru frisca, pe foc mic pana cand compozitia devine omogena. Luam deoparte si lasam sa se raceasca, punem la frigider pentru minim 3 ore sau de seara pana dimineata. Restul de 300 ml smantana pentru frisca o mixam spuma ; amestecam cu crema de ciocolata mixata si ea. Adaugam esenta de migdale. Crema o impartim in 3. Blat : intr-un castron mixam spuma albusurile cu praful de sare, adaugam apoi zaharul, mixand pana se topeste si obtinem o bezea tare si lucioasa, adaugam apoi galbenusurile amestecate cu uleiul si esenta de migdale, iar la urma faina amestecata cu praful de copt cernute. Coacem compozitia in tava (20*30 cm) tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 20 minute. Lasam blatul sa se raceasca, apoi il taiem in 3 si il ungem cu crema de ciocolata alba. Decor : caramelizam zaharul, adaugam apoi migdalele crude. Intindem pe o hartie de copt, lasam sa se raceasca, apoi le macinam cu robotul. Presaram peste prajitura . Prajitura o punem la frigider pana in momentul servirii, apoi feliem cu un cutit trecut prin apa fierbinte, sters de apa. O prajitura foarte foarte buna ! Spor la prajiturit !
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.