Pentru aluat: 2 oua 2-3 linguri cu apa fierbinte 100 g zahar 1 plic zahar vanilat 75 g faina 25 g Gustin Dr. Oetker 10 g cacao 1 plic praf de copt 50 g margarina Rama Maestro moale Pentru crema: 1 plic Crema pentru prajituri cu gust de vanilie 200 ml lapte rece 1 plic Finesse coaja rasa de lamaie 4 linguri zahar pudra
Se bat ouale si apa cu mixerul. Se amesteca zaharul si zaharul vanilat si se incorporeaza in spuma amestecand continuu. Se mai bate compozitia aproximativ 2 minute la viteza mare. Se cerne faina impreuna cu Gustin, cacao si praful de copt si se amesteca in compozitie la viteza mica. La sfarsit se incorporeaza si margarina, iar compozitia se toarna in tava unsa si acoperita cu hartie pentru copt (30X40 cm) care se introduce imediat in cuptorul preincalzit pentru 10-12 minute. Se scoate prajitura din tava si se lasa sa se raceasca. Se prepara crema conform instructiunilor de pe plic; Finesse coaja rasa de lamaie se adauga in timpul prepararii. Se taie blatul de 2 ori pe lungime obtinand trei felii de blat a cate 8 cm. Fiecare felie de blat se unge cu crema pe o parte, apoi feliile se asaza una peste celelalte. Se pastreaza putina crema si pentru decorat. Deasupra ultimei felii se intide crema rasa si se orneaza cu rondele de lamaie. Se serveste rece.
68969594_YJUHDOS
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.