Pentru blat: – 3 oua medii – 1 varf de cutit de sare – 120 gr zahar pudra – 50 ml de lapte – 50 ml ulei de gatit – 1 lingura cacao pudra – 125 gr faina de grau – 8 gr praf de copt
Pentru crema: – 600 ml de lapte – 90 gr gris – 50 gr unt – 100 gr zahar pudra
Pentru decor: – 1 lingurita cacao pudra MOD DE PREPARARE:
Blat: 1. Separa ouale. Bate spuma albusurile cu putina sare. 2. Mixeaza galbenusurile cu zaharul, laptele si uleiul. Omogenizeaza. 3. Amesteca faina cu cacaoa si praful de copt, apoi incorporeaza albusurile. 4. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune compozitia in ea. 5. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 15 minute.
Crema: 6. Pune laptele pe foc. Cand da in clocot adauga zaharul si grisul. Amesteca si lasa sa ajunga pana la consistenta dorita (trebuie sa fie o crema destul de groasa). 7. Dupa ce s-a racit putin, incorporeaza untul. Omogenizeaza.
Asamblare: 8. Transfera blatul pe un platou si intinde crema pe el cat mai uniform. 9. La final presara cacao.
media_146000791555239200
media_146000791555239200
media_146000791555239200
media_146000791555239200
media_146000791555239200
media_146000791555239200
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.