luat : 15 lg faina 3 oua 15 lg zahar 15 lg lapte 15 lg ulei 1 plic praf de copt
Umplutura : 500 g branza de vaci 2 oua 5 lg zahar 1 plic zahar vanilat coaja rasa de lamaie
Mod de preparare : Aluat : intr-un castron punem toate ingredientele, apoi le mixam pana omogenizam compozitia. Obtinem un aluat moale.Umplutura : amestecam ingredientele. Intr-o tava (25*35 cm) tapetata cu hartie de copt, punem 2/3 din aluatul, umplutura, apoi restul de aluat.Dam la cuptor pana se rumeneste prajitura putin deasupra. (circa 30 minute) Facem testul cu scobitoarea.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.