Ingrediente Ingrediente budinca 800 ml lapte 50 g + 50 g zahar 30 g amidon sare 2 oua mari +1 galbenus 1 esenta de vanilie 50 g unt aproximativ 300 g biscuiti Petit beure Mod de preparare Mai intai preparam budinca :
-400 ml lapte +50 g zahar se vor pune la fiert...foc mic sa nu se prinda. -2 oua+1 galbenus se bat putin cu 50 g zahar,se adauga amidonulsi restul de lapte
-peste aceasta compozitie turnam in fir subtire laptele fiert,amestecand cu telul continuu
-se transfera compozitia in oala in care a fiert laptele si se tine pe foc ,amestecand mareu,pana se ingroasa..o tineti pana obtineti consistenta dorita
-se ia de pe foc si se adauga untul si seenta de vanilie,se amesteca bine pana ce untul se va dizolva complet in budinca
Asamblare:
-cat inca este calda turnam budinca in strat subtire in tava tapetata cu folie alimentara, asezam un strat de biscuiti, turnam budinca. Alternam straturile de biscuite si budinca pana se temina. Acoperim cu folie si dam la rece pana se intareste complet .
-se portioneaza cu un cutit bine ascutit pe care l-am trecut printr-un jet de apa calda si sters cu un prosop curat.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.