400 g blat de pandișpan fărâmițat 200 g nucă mărunțită 100 g unt 200 ml frișcă lichidă 300 g ciocolată amăruie
Mod de preparare
Se încălzește frișca lichidă pe baie de aburi și se topeste în ea 200 g din ciocolata amăruie. Se amestecă până se încorporează.
În blatul fărâmițat (se poate folosi restul de blat de la prăjitura căciulă rusească) se pun nuca mărunțită, untul (moale, nu topit) și jumătate din compoziția de ciocolată.
Se modelează cartofii din compoziția de blat la mărimea preferată, și se dau o jumătate de oră la rece.
În ciocolata topită rămasă se adaugă restul de ciocolată amăruie (să fie mai tare) și se amestecă pe baie de aburi până se încorporează.
Fiecare cartof se îmbracă cu ciocolata topită, cât timp aceasta este caldă. Se scufundă cartofii în ciocolată pentru a se acoperi uniform.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.