Ingrediente pentru aluat 300 g faina 200 ml apa calduta o lingura otet un praf de sare 50 g unt Ingrediente pentru umplutura un kg mere 200 g zahar o lingurita unt o lingurita scortisoara o lingura pesmet sau gris Ingrediente pentru ornat zahar pudra vanilat Mod de preparare:
Se amesteca faina cu otetul, sarea si apa calduta pana se obtine un aluat consistent. Se framanta aluatul pana se omogenizeaza bine, apoi se pune intr-o folie la rece o jumatate de ora. Intre timp, se curata merele, se dau pe razatoare si se calesc cu o lingurita de unt, zahar si scortisoara. Se imparte aluatul pentru placinta in doua parti care se intind intr-o foaie de 4-5 mm grosime. Se stropeste cu unt topit fiecare foaie, apoi se presara cu putin pesmet si se intind uniform merele. Se ruleaza fiecare placinta si se pun la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cand s-au rumenit frumos, se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Placinta-taraneasca-cu-mere
Placinta-taraneasca-cu-mere
Placinta-taraneasca-cu-mere
Placinta-taraneasca-cu-mere
Placinta-taraneasca-cu-mere
Placinta-taraneasca-cu-mere
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.