200 g aluat foitaj 3 banane tari sucul unei lămâi 150 g zahăr 50 ml apă 30 g unt 1 plic zahăr vanilinat
Se amestecă zahărul cu apa şi se fierbe. Se adaugă sucul de lămâie şi se lasă la fiert până ce se obţine un sirop caramel auriu.
2. Se unge cu unt o formă de copt cu pereţi înalţi şi apoi se varsă siropul caramel. Se curăţă bananele, se taie rondele şi se aşază peste sirop, înghesuindu-le bine unele lângă altele şi presărând zahărul vanilinat.
3. Se acoperă bananele cu aluatul de foitaj decupat şi marginile se întorc în interiorul vasului.
4. Se coace pentru 35 de minute şi apoi se aşteaptă 5 minute înainte de a scoate plăcinta prin răsturnare.
Plăcintă-cu-banane
Plăcintă-cu-banane
Plăcintă-cu-banane
Plăcintă-cu-banane
Plăcintă-cu-banane
Plăcintă-cu-banane
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: prajituri
Mesaj:
prajituri
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.